Тетяна Головко, заступник голови Сумської обласної ради, привітала працівників соціальної сфери з професійним святом

Напередодні Дня працівника соціальної сфери України за участі заступника голови Сумської обласної ради Тетяни Головко у Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва пройшли урочисті заходи, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Двадцятий рік поспіль у першу неділю листопада професійне свято відзначають співробітники департаментів та управлінь соціального захисту населення, Фонду соціального страхування, Пенсійного фонду, Служби зайнятості, а також фахівці інших установ і організацій, що реалізовують державну політику в соціальній сфері. Через їх серця та розум щодня проходять життєві проблеми одиноких літніх людей, ветеранів та інвалідів, дітей-сиріт, жінок, багатодітних сімей.

У святковій атмосфері за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики у соціальній сфері та з нагоди Дня працівника соціальної сфери відзнаки обласної ради отримали директор Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА Михайло Дубровський, директор КУ СОР Конотопський дитячий будинок-інтернат Наталія Демеха, заступник начальника відділу соціальних гарантій управління соціальних гарантій, пільг та компенсацій Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА Тетяна Новікова.

Цінний подарунок Сумської обласної ради вручено заступнику директора Департаменту-начальнику управління соціальних гарантій, пільг та компенсацій Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА Людмила Мусіяка.

«Праця, яку ви робите та внесок у соціальний розвиток нашої області – неоціненні, – зауважила Тетяна Головко. – Ваша робота не надто публічна, але ми знаємо, що кожна людина, яка опинилася в складних життєвих обставинах у будь-якому куточку нашої області відчуває вашу підтримку».

Окремо Тетяна Іванівна подякувала колективам обласних комунальних установ соціального захисту населення, яких на території області 13. Це – будинки-інтернати для дітей та людей похилого віку, осіб з інвалідністю. Робота цих закладів направлена на забезпечення належного соціально-побутового та медичного обслуговування, створення сприятливих умов життя.

На Сумщині діють програми, які спрямовані на соціальний захист працюючого населення, малозабезпечених родин, переселенців, учасників АТО/ООС та їх родин, дітей, осіб з інвалідністю, літніх та одиноких громадян. В умовах сьогодення пріоритетним напрямком розвитку системи соціального захисту населення України є подальше підвищення адресної соціальної допомоги.

Тетяна Головко зазначила, що керівництво обласної ради та депутатський корпус не стоять осторонь проблем соціального захисту населення та продовжуватиме робити все можливе для підтримки, як населення, так і працівників соціальної сфери.

Директор Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА Михайло Дубровський акцентував увагу, що працівники соціальної сфери, 96% з яких – жінки, присутні майже у всіх населених пунктах області і завдяки їх невтомній праці обласний департамент входить у п’ятірку кращих в Україні. Михайло Володимирович вручив відзнаки Департаменту працівникам соціальної сфери.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.