Хто лідер читання у Буринській ОТГ?

З метою популяризації дитячого читання та залучення до участі в них читачів, а також розвитку зацікавленості дітей до книги щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс «ЛІДЕР ЧИТАННЯ».

Завданнями Конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу дітей: вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української і світової літератури, підвищення рівня особистого розвитку дітей через заохочення їх до систематичного читання та змістовного дозвілля.

І тур Конкурсу зібрав в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить та навчить.

Всього до участі в конкурсі були залучені 252 користувачі (учні 6 та 7 класів), в тому числі 173 дитини по місту та 79 – по селу (Успенська, Воскресенська, Жуківська, Степанівська, Суховерхівська та Червонослобідська сільські бібліотечні філії).

Фіналістами визначено 13 користувачів-дітей.

Переможцями І туру конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» стали Рибалка Дар’я, учениця 6-А класу Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. В. М. Кравченка та Бугара Софія, учениця 6 класу Успенської ЗОШ І-ІІ ступенів ім. Г. П. Головенського.

І 14 серпня 2019 року переможці Даша та Софійка представляли Буринську дитячу бібліотеку в обласному етапі конкурсу, який відбувся в стінах Буринської книгозбірні онлайн з Сумською обласною бібліотекою для дітей.

Дівчаток відзначено за перемогу у І турі Конкурсу грамотами та сувенірами...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.