У Бурині досвідчені та юні поети зустрілися в «Елегії»

Напередодні міжнародного Дня поезії в районній дитячій бібліотеці відбулося засідання літературно – мистецького клубу «Елегія», яким опікується Валентина Колесник, відома на Буринщині поетеса.

На засідання були запрошені і учні Буринської СШ №1 імені В.М.Кравченка, які пишуть вірші, люблять декламувати та слухати поезію. Зустріч відбулася в теплій, затишній атмосфері яку створили організатори .

Присутня на зустрічі буринська поетеса Лариса Браташ поділилася своїми новими доробками.

Проаналізувала події, які вплинули на створення того чи іншого твору.

Учениці 9 класу – Гайдукова Катя, Дубовик Аліна, 11 класу – Лобода Оля читали вірші Лариси Браташ – «Сон», «Музика дощу», «Країно моя – колискова».

Косогова Влада, учениця 11 класу, познайомила присутніх із своїми авторськими віршами.

Фото

А що на фото?

Кохання. Дотик.

Зупинений час

Затаврував нас.

Там молоді ми.

Закохані, німі.

Просто, без прикрас.

Колись згадаєш час.

Закохані очі.

Солодкі ночі.

Нестримні рухи,

Сердець порухи.

То все було.

Та все одно, Минув як сон,

Змінився тон.

І барви стали сірі.

А, може, чорно–білі.

Забуті квіти і свята.

На фото усмішка не та.

...Військова форма

Вже не личить.

Хтось стер всі барви.

Із обличчя. Зичу

Тобі я дух до бою

І не вважати горе грою.

То було ніби вчора,

А ні. Сто років тому.

Побачення.

Міраж.

Останнє.

Мандраж.

Час зупинено.

І доторк.

То все на фото...

Все на фото.

Школярі вдячні організаторам засідання , особливо Колесник В.П. ,Лукянцевій А.А., Баранові В.Л. за приємні години спілкування.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.