Відбулася 36 сесія сьомого скликання Сумської обласної ради (відео)

Сьогодні, 20 листопада 2020 року, відбулася 36 сесія Сумської обласної ради – вона стала заключною в сьому скликанні…

Як офіційний сайт Сумської обласної ради, депутати розглянули питання про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області. Так, кисневі концентратори, закуплені за рахунок медичної субвенції з державного бюджету, та апарати штучної вентиляції легень, придбані за кошти обласного бюджету, надійдуть до міських та районних лікарень, які обслуговують хворих на коронавірус. Було закуплено 190 концентраторів, 151 з яких розподілять по районах області, а майже 40 залишаться в лікарнях обласного центру.

Також було погоджено призначення Володимира Савченка на посаду директора Комунального некомерційного підприємства Сумської обласної ради «Сумська обласна клінічна стоматологічна поліклініка» та Володимира Шевченка на посаду директора Комунального некомерційного підприємства Сумської обласної ради Сумський обласний клінічний онкологічний диспансер з укладенням контракту кожному терміном на п’ять років.

Уже під час пленарного засідання депутати бюджетної комісії запропонували внести зміни до обласного бюджету, пов’язані з необхідністю виділення коштів для погашення заборгованості з заробітної плати медикам, вчителям, працівникам соціальної сфери. Після жвавого обговорення питання, обранці підтримали пропозицію своїх колег.

Підводячи риску в роботі обласної ради, Володимир Токар, голова Сумської обласної ради, подякував колегам за плідну і конструктивну роботу упродовж усієї сьомої каденції.

Звичайно, не все вдалося із запланованого – в останній рік пандемія коронавірусної інфекції внесла свої корективи в діяльність ради, «відібрала» значні кошти, які мали бути спрямовані на забезпечення соціальних проблем громадян, але не знизила активність депутатів.

–Ми розв’язували всі питання по суті, знаходили спільну думку й ухвалювали часом доленосні рішення для життєдіяльності Сумщини, – підкреслив Володимир Токар. – Багато з депутатів нинішньої каденції продовжать роботу у 8-му скликанні Сумської обласної ради. Я щиро вітаю їх з обранням і сподіваюся, що всі наші починання вони підтримають і примножать добрі справи. Дякую за роботу!

Більш детально про роботу 36 сесії сьомого скликання Сумської обласної ради читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) дізнаються, коли подивляться дане відео…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.