Щорічний турнір пам’яті Анатолія Річкаля не відбудеться через пандемію…

Сьогодні, 11 листопада 2020 року, першому заступнику голови Сумської обласної ради сьомого скликання Анатолію Річкалю мав би виповнитися 61 рік. Та невблаганна доля обірвала його яскраве, гармонійне. переповнене подіями і планами життя.

Керівництво, депутати, працівники виконавчого апарату обласної ради зі щемом в душі згадують цю людину, його добрі діла, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Анатолій Якович Річкаль був не тільки на передовій політичного олімпу області, а й став пропагандистом активного способу життя.

Агітуючи колег займатися фізкультурою та спортом, брав активну участь у Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад. Саме йому самоврядці довірили очолити обласну команду.

Під патронатом Анатолія Річкаля збірна Сумщини 2018 року вперше здобула ІІ загальнокомандне місце у VII Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, гідно захистивши честь усього регіону. Минулоріч сумська команда традицію підтримала і свою, знову «срібну», перемогу у черговій Всеукраїнській спартакіаді присвятила вже пам’яті Анатолія Річкаля. У поточному році змагання не проводилися через пандемію.

Депутатський корпус Сумської обласної ради започаткував у 2019 році турнір з шашок та шахів серед депутатів усіх рівнів. Метою цих змагань стали пропаганда здорового способу життя, об’єднання спортивного духу серед депутатів Сумщини та вшанування пам’яті першого заступника голови Сумської обласної ради сьомого скликання Анатолія Річкаля.

На жаль, цього року турнір не відбудеться. Причина – коронавірус, карантин. Проте він лише переноситься до кращих часів, а не відміняється…

Від інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): Анатолій Річкаль займався футболом. Він у складі команди «Динамо» (Суми) ставав бронзовим призером чемпіонату України серед ветеранів. Анатолій Якович Річкаль сприяв побудові міні-футбольного стадіону в місті Буринь. В 2019 році на ньому відбувся перший турнір присвячений пам'яті Анатолія Річкаля. На жаль, в цьому році через коронавірусну пандемію турнір не відбувся… А ще Анатолій Річкаль досягав успіхів на різноманітних змаганнях з шашок…

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.