Створено Федерацію футболу Недригайлівської селищої ради

Відбулися установчі збори зі створення Федерації футболу Недригайлівської селищної ради за участю спортивної громадськості селищної ради. За підсумками голосування створено громадську організацію «Федерація футболу Недригайлівської селищної ради», головою Федерації обрано Недригайлівського селищного голову Ігоря Остапчука.

«Футбол – це наймасовіший вид спорту. Створення Федерації футболу Недригайлівської селищної ради це подальший розвиток цього виду спорту в об’єднаній територіальній громаді», – зауважив Ігор Остапчук.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідав, що в Недригайлівській ОТГ створена футбольна команда ФК «Недригайлів-Барса-2003», яка нинішнього сезону грає у Вищій лізі чемпіонату Сумської області, який стартує 20 червня 2020 року.

У першому турі ФК «Недригайлів-Барса-2003» зіграє 24 червня 2020 року в Краснопіллі проти місцевого ФК «Явір».

Початок поєдинку о 18 годині.

На світлині: стадіон «Колос» в смт Недригайлів.

Світлина Юрія Сердюка.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.