ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса 2003» (Недригайлів) продемонстрували цікаву гру

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ розповідав, що ФК «Недригайлів-Барса 2003» розпочав підготовку до нового футбольного сезону 2020 року.

У планах новоствореної футбольної команди Недригайлівської ОТГ запланована участь в чемпіонаті Сумщини серед команд Першої ліги Сумської області.

Зауважимо, що старт чемпіонату Сумщини з футболу заплановано на 13 червня 2020 року.

У складі команди є й досвідчені гравці, і зовсім ще юні. Вони і вийшли, сьогодні, 30 травня 2020 року, на селищний стадіон смт Краснопілля.

До слова, стадіон «Явір» до матчу готувався дуже серйозно і якісно (на світлині).

У суперниках недригайлівців був один з найвідоміших клубів Сумщини – «Явір», який представляє Краснопільську ОТГ.

І за словами її голови Юрія Яремчука, команда нинішнього сезону гратиме у Вищій лізі чемпіонату Сумської області з футболу. Торік вона виступала у Першій лізі.

Зауважимо, що свого часу краснопільці грали й на першість України з футболу. І виступали там досить успішно.

А сьогоднішній поєдинок між краснопільцчми та недригайлівцями, не зважаючи на товариський статус, вийшов цікавим, напруженим і дость бойовим.

Господарі першими відкрили рахунок у матчі, гол забив Олександр Стрибак.

Проте гості не хотіли миритися з поразкою.

І влучний удар Владислава Таранченка звів підсумок гри до нічиєї – 1:1.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.