Уже 13 підозр на коронавірус є на Сумщині

До Сумської області повертаються ті, хто виїхав на заробітки за кордон.

І, на жаль, не всі вони по прибуттю додому дотримуються капантинних заходів, зокрема, самоізоляції.

Є і в Бурині, і на Буринщині факти, коли приїжджі вільно розгулюють населеними пунктами, не звертають ніякої уваги на зауваження щодо порушення карантинного режиму.

До слова, станом на 14 годину сьогодні, 24 березня 2020 року, в Сумській області зафіксовано уже 13 хворих, у які мають підозри на коронавірус.

Про це повідомив заступник директора Сумського обласного лабораторного центру Михайло Мацюк.

За його даними, збільшилась кількість підозр серед хворих у місті Суми. Якщо вранці їх було 8, то тепер уже 11.

Також поки що не знято підозру з двох хворих – чоловіка з Бурині і жителя з Великої Писарівки, який перебуває на лікуванні в Охтирській центральній районній лікарні.

Таким чином, же 13 підозр на коронавірус є на Сумщині…

А в Україні є 97 інфіційованих на Covid-19, троє хворих померли, один чоловік, який захворів найпершим, – вилікувався…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.