Хто замучив молоденького котика?

На тротуарній доріжці поруч кафе «Максим», що в місті Путивль, був виявлений кіт зі слідами насильницької смерті.

Молодий, сіро-білий кіт був явно домашнім, випещеним і вгодованим.

На його тілі було видно глибокі рани, повідомили «Путивльські відомості».

Власників домашніх тварин попередили, аби вони не відпускали своїх вихованців на вулицю, не залишали їх без нагляду поза домом, обов’язково забирали їх додому на ніч.

Зауважимо, за жорстоке поводження з тваринами в Україні передбачена кримінальна відповідальність: позбавлення волі до 8 років (ст. 299 Кримінального Кодексу України).

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.