Як вихід в Інтернет дає малому бізнесу шанси успішного для росту

Практично будь-яку підприємницьку діяльність в наш час складно уявити без інтернету. Глобальна мережа невидимою ниткою об'єднує потенційних клієнтів з тими, хто просуває свої товари чи послуги.

Відсутність особистого сайту по відношенню до бізнесу, вже сприймається як несерйозність або недостатній досвід роботи, що лише відштовхує потенційних покупців і партнерів. Тому поряд з класичними методами продажів і залучення клієнта необхідно задіяти і онлайн-ресурс.

Найбільш поширеними є наступні формати представництва в інтернеті:

  • інтернет-магазини - підходять, якщо ви продаєте більше ніж декілька десятків найменувань продукції конкретного напрямку, наприклад, цифрову техніку;
  • сайти-візитки, корпоративні сайти, лендінги - підходять, якщо пропонуєте якісь сервіси, штучні продукти або послуги;
  • пабліки, сторінки, групи в соціальних мережах, якщо пропонуєте поширені товари, доставку їжі, квітів, алкоголю, наприклад,
  • місцеві послуги з доставки піци і суші.

Власнику бізнесу присутність в онлайні забезпечує наступні переваги:

  • Лояльніше ставлення клієнтів до бізнесу;
  • Збільшення потоку потенційних клієнтів;
  • Завоювання нових територій, збільшення частки ринку;
  • Можливість глибокого аналізу обраного напрямку діяльності;
  • Індивідуальне позиціонування на ринку схожих послуг.

У однієї компанії може бути відразу кілька «представництв» в інтернеті - наприклад, сайт-візитка, сторінки в 2-3 соцмережах і декілька лендінгів під різні послуги чи групи товарів. Чим більше хороших сайтів і сторінок в соціалках у вас є, тим більше клієнтів можна отримати.

Щоб вихід в інтернет «спрацював в потрібну сторону»:

  • Визначте, навіщо потрібен вихід в онлайн - збільшити число продажів, підвищити популярність бренду, повідомляти про акції, збільшити розмір середнього чека і т. д.;
  • Підберіть інструмент в залежності від мети - наприклад, якщо просто хочете розповісти про акцію, можна створити захід у соціальній мережі.
  • Залучіть трафік - запустіть контекстну, тизерну, таргетовану рекламу, займіться SEO, та іншими видами рекламної і маркетингової активності.
  • Працюйте з людьми з онлайну - вчасно приймайте дзвінки, заявки, замовлення, дивіться, чим незадоволені відвідувачі групи або сайту, виправляйте недоліки.

Хороший сайт може приносити вагомий дохід завдяки правильному просуванню. В інтернеті досить багато інформації про те, як працювати в цьому напрямку. Але більш розумно, для економії часу, та й сил і нервів - звернутися в професійне агентство інтернет-маркетингу, щоб не втрачати час і гроші даремно, а зразу стартувати ефективну роботу в потрібному напрямку.

Оптимізований сайт здатний замінити роботу декількох менеджерів з продажу. Питання «робити сайт чи ні?» відноситься до риторичних. Бізнес повинен приносити прибуток, а за допомогою інтернету її можна збільшити. Так що сайт - це важливий інструмент для виходу компанії на новий виток розвитку.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.