У Бурині є чимало славних спортсменів…

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СПОРТ, 14 вересня 2019 року в Буринськомі міському Павловському парку відзначали День фізичної культури і спорту.

Відбулися різноманітні змагання, а ще нагородження спортсменів, які приносять славу Бурині.

За особистий доробок у популяризацію фізичної культури та спорту, успіхи в справі виховання та фізичного розвитку підростаючого покоління, нагороджено грамотами та грошовими преміями управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради тренера-викладача Буринської ДЮСШ відділення з футболу Романа Кондруха та вчителя фізичної культури Буринської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Валерія Перепелицю.

За спортивні досягнення також було нагороджено вихованців Буринської ДЮСШ, зокрема, Годовасенка Дмитра, Гуценко Богдана, Капітоненко Антона, Гніденко Давіда, Куракіна Олексія, Гриценка Олександра, Лістунова Дениса, Жука Артема, Коноплю Яну та Христюк Катерину.

Відбулися змагання з міні-футболу, паркового волейболу, легкої атлетики та шахів.

У них взяли участь учні шкіл Буринської міської ради, вихованці Буринської ДЮСШ, ветерани та прихильники спорту – понад 100 спортсменів.

У турнірі з міні-футболу серед юнаків 2007 року народження та молодших грали 3 команди з міських шкіл, Буринської ДЮСШ та Червонослобідської ЗОШ імені Г.Я. Базими.

Головний приз – Кубок – вибороли футболісти Буринської ДЮСШ (тренер Роман Кондрух).

Друге місце посіла команда Буринської СШ №1 імені В. М. Кравченка, третє - Буринської СШ №2 імені Ю. М. Лавошника.

У турнірі з паркового волейболу серед чоловіків перемогла команда села Слобода.

Друге місце виборола команда «Ветеран», третє – «Молодість».

У турнірі з паркового волейболу серед дівочих команд найкраще виступили волейболістки Буринської ЗОШ№3.

Срібні медалі вибороли волейболістки Буринської СШ №1 імені В. М. Кравченка, третє місце посіли учениці Буринської СШ№2 імені Ю. М. Лавошника.

Серед шахістів найсильнішим був Володимир Гайдуков. Друге та третє місця відповідно посіли Павло Рибалко та Микола Жуков.

Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами, кубками, медалями та солодкими подарунками управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради.

До слова, прекрасну святкову атмосферу спортивного дійства створили солістка Успенського будинку культури Катерина Резнікова та гурт «Lana ledis bend».

На світлині: переможці турніру з міні-футболу команда Буринської ДЮСШ зі своїи тренером Романом Кондрухом.

Фото Світлани Кирилюк.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.