ТЕТЯНА ГОЛОВКО, заступник голови Сумської обласної ради: «Україна – це ми, це кожен з нас!»

Святкові заходи, присвячені Дню народження нашої Держави, розпочалися в Сумах 22 серпня в приміщенні Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Відбулися урочистості до Дня Незалежності України «Ти у серці моїм, Україно!».

Тут зібралися представники різних галузей господарства, на яких рівняється область. Тому керівники Сумщини й міста не тільки привітали всіх з нашим найбільшим державним святом, а й вручили відзнаки нагороди обласної, Сумської міської ради та ОДА.

Відзначено активну життєву позицію, самовіддану багаторічну працю, високий професіоналізм Почесною грамотою обласної ради - заступника голови Краснопільської районної ради Івана Гавенка, Грамотою обласної ради - головного державногоо аудитора відділу контролю у галузі промисловості, енергетики, транспорту, фінансових послуг, ЖКГ, інфраструктури та зв’язку Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Сумській області Петра Ковальова, помічника судді Зарічного районного суду м. Суми Ярославу Гапченко. Цінний подарунок отримала завідуюча аптеки №218 КП СОР «СУМИ-ФАРМ» Любов Горпенко.

Подяку обласної ради оголошено вчителю англійської та німецької мов Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Інні Кривохижій.

Вручаючи високі нагороди та вітаючи усіх присутніх з найвеличнішим святом держави, заступник голови обласної ради Тетяна Головко наголосила, що Україна – в серці кожного з нас.

–У моїй пам’яті мимоволі виникають рядки Павла Павличка: «Україно моя, Україно, я для тебе на світі живу», – відверто зізналася Тетяна Іванівна і, ледь стримуючи хвилювання, додала: - Україна – це ми, це кожен з нас! А незалежність – це мова рідна, солов’їна, українська Незалежність – це культура, традиції і наша щоденна праця! Ніколи за всю історію українці нікого не поневолювали, а лише відстоювали своє право на цій землі бути нацією.

Вона щиро подякувала землякам за сумлінну працю, згадала й воїнів честі й справедливості, завдяки мужності й самопожертві яких ми живемо.

–Я бажаю кожному з вас натхненно плекати майбутнє нашої України. Я зичу кожному козацького здоров’я, незалежності духу, миру, затишку в родинах, – наголосила Тетяна Головко. Упродовж заходу особливу насолоду своєю творчістю дарували професійні артисти театру та філармонії, аматори сцени з різних районів Сумщини, студенти Сумського вищого училища мистецтв та культури ім. Д. С. Бортнянського, юні виконавці з сумських шкіл.

У холі театру була розгорнута виставка «Мистецька скарбниця Сумщини». На ній було представлено творчі роботи майстрів ужиткового мистецтва області, вихованців Сумського вищого училища мистецтв та культури ім. Д. С. Бортнянського.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.