У книги немає канікул...

Міжнародний день захисту дітей цього року співпав з початком літніх канікул. Це радісне та веселе дитяче свято широко відзначалося у Буринській громаді і центральна дитяча бібліотека приєдналася до загальноміського святкування із програмою своїх заходів.

Закрутив дітлахів у книжковому водовороті «Веселковий книгограй» у різноманітних конкурсах, рухливих іграх, вікторинах та різних цікавинках. Дітлахів до участі закликали яскраві виставки дитячих книжок та пізнавальних журналів.

На шкільному подвір’ї малечу зустрічали книжково-ілюстративна виставка «Я дитина твоя, Україно!» та виставка-інсталяція «Відпочивай, але читати не забувай».

Розпочали працівники дитячої бібліотеки з гри-знайомства «Клубочок», де діти стали в коло і передавали іграшку одне одному зі словами:

«Я – клубочок не простий,

Я – клубочок чарівний,

Я – тобі допоможу.

Ти за мною тепер іди

І про себе розкажи».

І в кого на останньому слові зупинялася лічилка, той виходив у коло і розповідав про себе.

Конкурси «Підрахуй горіхи», «Відгадай загадку і склади слово», «Повтори скоромовку», «Знайди відповіді у словах» – навчили діток працювати в команді, швидко та раціонально приймати рішення, логічно мислити та сприяли розвитку пізнавальних здібностей та творчої активності.

Рухливі ігри «Естафета з ракеткою та тенісними м’ячиками» та «Спритні та уважні» виявили у дітлахів неабияку кмітливість, швидкість реакції та винахідливість, а весела дуель – почуття гумору та бажання перемогти.

Приємним для бібліотекарів стало те, що на святі багато дітей виявили бажання без підготовки розповісти вірші напам’ять. А тому влаштували невелике змагання серед друзів і знайомих і провели час весело та з користю – адже дитяча пам’ять дуже сприйнятлива і те, що вивчив добре в дитинстві –запам’ятовується на все життя! Маленькі розумники проявили себе активними, кмітливими, креативними та винахідливими - за що і були нагороджені сувенірами.

Для школярів ропочалися літні канікули, але книжки влітку не відпочивають. Тож запрошуємо всіх до дитячої бібліотеки на літню мандрівку книголюбів!

Удитячій бібліотеці можна змістовно відпочити, розважитися та набути нових корисних знань. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним, але і цікавим.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.