У Бурині відбулася благодійна акція...

Сьогодні, 18 квітня 2019 року, біля Буринського районного будинку культури відбувся благодійний захід в рамках Всеукраїнської акції «Серце до серця», яка цього року проходить під гаслом «Дитяче серденько, живи».

Цей захід організували районний будинок культури (директор Лариса Устинова) та сектор з питань молоді і спорту Буринської районної державної адміністрації (завідуючий Олексій Яровий).

До проведення акції приєдналися і аматори районної сцени, запропонувавши присутнім благодійний концерт. В концертній програмі взяли участь юні співачки Аня Романенко, Вероніка Головко, Аріна Лісогор, а також працівники районного будинку культури Наталія Сомова, Світлана Головченко, Катерина Ігнатенко, Андрій Козирь, Олександр Іванов, працівники Дяківського сільського будинку культури Наталія Зайченко та Віктор Кнопік.

Українські народні пісні подарував учасникам акції народний аматорський ансамбль «Троїсті музики»(керівник Світлана Головко), християнські пісні виконав дует «Благовіст» у складі Миколи Хрокала та Сергія Гарбуза. Вперше дебютувала у концерті Інна Ткачова.

До акції долучилося багато небайдужих краян і розмір пожертви їм підказувало серце та почуття людяності. В ході цього благодійного заходу було зібрано 750 гривень.

Ці кошти перераховані на єдиний рахунок фонду «Серце до серця».

Вони будуть використані для придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень.

Про це інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідомила Марина Біркун, керівник художній Буринського районного будинку культури

Світлина Ілони Ігнатенко, техніка народної аматорської кіновідеостудії «Формат»

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.