У Бурині до дитячої бібліотеки завітали маленькі користувачі…

Візитною карткою наступного дня Всеукраїнського тижня дитячого читання були книжково-ілюстративні виставки за літературними жанрами. Одна з них була присвячена казкам «Бібліотечна країна запрошує до казки», а інша періодичним виданням «Захоплююча подорож на планету Періодики». Ще одна викладка «Книжкові новини – для кожної дитини» була присвячена новим надходженням до книгозбірні.

До дитячої бібліотеки завітали маленькі користувачі, які з цікавістю переглянули представлені яскраві видання. Дітлахи були раді зустрічі з новими та давно знайомими книгами та журналами.

Продовжуючи цикл заходів, присвячених книгам-ювілярам «Книга святкує іменини», малечу познайомили з казкою Г.К. Андерсена «Снігова королева». Цього року відзначається 175 років з часу написання цієї прекрасної казки. Вона розповідає про ту пронизливу любов, що завжди перемагає зло, про ту непохитну віру, що робить людей набагато сильнішими і сміливішими, а ще про життєві цінності, що закладаються в душі маленьких дітей в момент читання цього твору.

Присутні познайомилися з маловідомими фактами про казку «Снігова королева». Дізналися про те, що фантастичний світ, зображений письменником у творі, не вигадка – він виник зі спостережень за життям людей.

Переглянувши яскравий мультфільм, знятий за мотивами книги Г.К. Андерсена, діти спілкувалися та висловлювали свої думки про те, що недостатньо бути гарним зовні.

Вони розуміють, що краса визначається вчинками людини, рисами характеру, зокрема такими, як милосердя, доброта, людяність, повага, чемність, щирість, співчуття та бажання прийти на допомогу, вміння пожертвувати собою заради іншого.

Час, проведений у бібліотеці, був для дітей не тільки цікавим, а й корисним.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.