АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів: «Дивився в очі жінок і розумів, що їм потрібна наша увага, підтримка, спілкування…»

На 8 березня ледве вимолив у свого лікаря «похід в люди». Зустрічався зі своєю великою Родиною, яка щороку збільшується…

До колонної зали Київської міської державної адміністрації ми запросили матерів, дружин та донечок з родин полеглих Героїв на концерт. Понад 200 чарівних гостей приїхало до Києва з різних куточків України. Згадали наших полеглих хлопців, дякували тим, хто зараз стримує ворога…

І знаєте, дивився в зал, в очі цих жінок і розумів, що їм потрібна наша увага, підтримка, спілкування. Радів тому, що на концерті вони посміхалися, дивувалися приємним подарункам, квітам… Адже вони заслуговують на такі моменти!

Наші почесні гості зірки вітчизняного футболу, гравці збірної України серед ветеранів Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Віктор Ульяницький та Віталій Самойлов також привітали жінок. Кожній – квіти та подарунки з футбольною атрибутикою.

А ще сім'ям, в яких діти цікавляться футболом, від Асоціації ветеранів футболу України та її генерального партнера ТОВ "Агробізнес" презентували 50 квитків на матч «Динамо - Челсі».

Моя землячка із Ромнів, Катерина Лук'яненко, презентувала публіці свою книгу «Революція свідомості». А її підопічні з ансамблю «Віват» порадували танцем. Також дарували свій позитив народний художній колектив України, вокально-хореографічний ансамбль «Зернятко», лауреат пісенного фестивалю «Пісні, народжені в АТО», поет, композитор Олександр Клец, столичний драйвовий кавер бенд ALLNIGHT.

Дякую усім гостям, нашим партнерам та друзям, які допомогли організувати таке весняне свято! Цього дня я ще раз упевнився, що наша ГО «Серця Кіборгів» допомагає багатьом людям відчути, що вони важливі для нас, що разом ми одне ціле і непереможне ядро України.

P.S. Ще 160 подарунків передали жінкам у різні регіони України, яких привітають мої колеги.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.