У Бурині головна ялинка Буринщини засяяла вогнями

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі КУЛЬТУРА, сьогодні, 21 грудня 2018 року, центральна площа Бурині наповнилась дитячою радістю та позитивом дорослих.

Адже відбулося урочисте відкриття міської ялинки.

Театралізоване свято з цієї нагоди розпочав Буринський міський голова Віктор Ладуха, який від імені міської ради не тільки привітав присутніх, але й поклав у торбинку діда Мороза дуже багато цукерок, щоб смак свята відчули і маленькі містяни, і дорослі.

Піснею про Новий рік солістки районного будинку культури Лариса Устинова та Світлана Головко у супроводі зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева) налаштували глядачів на зустріч з новорічною казкою.

А саму казку подарували присутнім працівники та аматори районного будинку культури - дід Мороз (Андрій Козирь), Снігуронька (Олена Ларінцева) разом з друзями: Зимою (Наталія Сомова) та Сорокою (Світлана Головченко).

Звичайно, завадити святкуванню намагалися розбійники (Вікторія Рябоконь, Денис Ларінцев та Костянтин Козирь), але вони забули, що в усіх казках перемагають позитивні герої.

Тож довелося лісовій братії просити вибачення та приєднатися до загального святкування.

Дітлахи разом з новорічними персонажами запалили вогні на ялинці та пішли водити хороводи навколо ошатної зеленої красуні.

А потім настав найцікавіший, найсмачніший і найприємніший час – малеча оточила (ну зовсім не сильним, але доволі щільним) кільцем дідуся Мороза та його онуку Снігуроньку, та - ну-мо розказувать віршики.

І кожен маленький артист за своє старання отримував солодку винагороду.

А по закінченні цього імпровізованого концерту дід Мороз разом зі Снігуронькою підійшли і до інших гостей свята – дорослих та зовсім маленьких, і також пригостили їх смаколиками.

Це захоплююче дійство відкрило дорогу новорічно-різдвяним святам...

Марина Біркун, художній керівник Буринського районного будинку культури.

Світлина автора.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.