У Бурині урочисто вітали працівників сільського господарства

Сьогодні, 16 листопада 2018 року, працівники Буринського районного будинку культури взяли участь в урочистому заході з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства. Зала засідань Будинку ради зібрала невтомних трудівників, які з великою любов’ю до землі-годувальниці щодня долучаються до забезпечення добробуту держави.

З нагоди професійного свята до присутніх звернулись голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко, голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь та начальник відділу агропромислового розвитку Буринської районної державної адміністрації Ігор Мірошник.

Виступаючі говорили про важку працю сільських трударів, про сучасні агротехнології, на які переходять господарства, наводили цифри агропромислового комплексу Буринщини (так, обробляється в районі 65 000 гектарів земель, в цьому році очікується рекордний результат збору врожаю тощо), і, звичайно ж, надсилали аграріям найщиріші вітання та побажання.

Кращі працівники сільського господарства району були відзначені нагородами.

Почесною грамотою Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації нагороджені:

  • Валентин Володимирович ЗДОРОВЦОВ, механізатор фермерського господарства «Злагода-10».

  • Сергій Леонідович АЛЄКСЄЄНКО, комбайнер фермерського господарства «Злагода-10».

Почесною грамотою Буринської районної державної адміністрації відзначені:

  • Людмила Вячеславівна ЄФІМЕНКО, голова фермерського господарства «Урожайне».

  • Юрій Васильович КУЧЕРЕНКО, головний інженер філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Буринський елеватор».

  • Олександр Ягорович МОСКАЛЕНКО, завідуючий молокоприймальним пунктом сільськогосподарського виробничого кооперативу «Базис +».

  • Анатолій Юрійович ПОНОМАРЕНКО, керуючий Буринським відділенням товариства з обмеженою відповідальністю «Райз-Північ».

  • Микола Петрович КУТАК, голова фермерського господарства «Мирослава».

  • Юрій Володимирович ОСИКА, начальник виробництва товариства з обмеженою відповідальністю «Аквітан».

Почесна грамота Буринської районної ради вручена:

  • Володимиру Петровичу ДУМЕНКУ, голові фермерського господарства «Віталія».

  • Сергію Івановичу РОМАНЕНКУ, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Аквітан».

  • Олені Степанівні ЗАЄЦЬ, голові фермерського господарства «Еліта».

Офіційний настрій заходу був розбавлений щирими словами привітань від ведучої заходу Олени Ларінцевої та пісенними творами у виконанні солістів та аматорів районного будинку культури: Андрія Козиря, сімейного дуету «Калинові сестри», фольклорного колективу «Співаночка» (керівник Катерина Ігнатенко) та дуету у складі Лариси Устинової та Світлани Головко.

На завершення урочистостей працівникам сільського господарства побажали домашнього затишку та щедрого столу, мирної праці та веселої пісні, повідомила інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) художній керівник Буринського районного будинку культури Марина Біркун.

Світлина Марини Біркун.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.