У Буринському РБК відбувся «Halloween Fest»

У Буринському районному будинку культури для працівників клубних установ Буринщини пройшов семінар-практикум «Абетка проведення масових заходів».

Теоретичне заняття провела директор районного будинку культури Лариса Устинова.

Далі клубні працівники вправлялися в організації «мистецької кухні», потім провідний методист Олена Ларінцева проводила практичні заняття по організації клубної роботи.

А після цього працівників клубних закладів району та об’єднаної територіальної громади було запрошено до участі в показовому заході «Halloween Fest».

Його підготувала та провела Олена Ларінцева.

Їй допомагали в цьому звукооператор Дмитро Кривопишин, методист Наталія Сомова, керівник народної аматорської кіновідеостудії «Формат» Олександр Ігнатенко та технік народної аматорської кіновідеостудії «Формат» Ілона Ігнатенко.

Звичайно ж, всі активні учасники «Halloween Fest» отримали подарунки.

Фінансову підтримку цього заходу здійснив відділ культури і туризму Буринської районної державної адміністрації (начальник Микола Дишковець), сектор з питань молоді та спорту районної державної адміністрації (завідувач Олексій Яровий) та організатор цього проекту Олена Ларінцева, повідомила інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) художній керівник Буринського районного будинку культури Марина Біркун.

Світлина Марини Біркун.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.