Артем Кнопік, артист театру імені Щепкіна, який народився й виріс на Буринщині, отримав іменну відзнаку

Як уже розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА, Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна відкрив 86-й театральний сезон, подарувавши глядацькій аудиторії незабутні враження від своєї нової постановки – цікавої інтерпретації п’єси відомого американського драматурга ХХ століття Теннессі Вільямса «Скляний звіринець».

Привіти «шепкінців» з початком сезону прийшло чимало гостей – поціновувачів мистецтва.

Серед них – Анатолій Річкаль, перший заступник голови Сумської обласної ради.

І він, зокрема, відзначив, що це свято для всіх, хто має палке серце і творчу душу.

За словами Анатолія Яковича, у театрі ім. Щепкіна панує виняткова атмосфера. Дійство, котре щоразу розгортається на сцені, ніби поглинає глядача, і всі турботи, які залишилися за стінами театру, вже не видаються такими вагомими. Їх не тільки починаєш сприймати по-іншому, доволі часто завдяки мистецтву вдається знайти правильні рішення непростих проблем.

Анатолій Річкаль вручив Грамоту голови Сумської обласної ради – іменну відзнаку за вагомий доробок у розвиток культурного мистецтва на Сумщині артисту театру Артему Кнопіку (на світлині).

Як підкреслив у ексклюзивному інтерв’ю Анатолій Річкаль інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ), йому приємно було вручати відзнаку своєму землякові…

Анатолій Якович родом із села Черепівка.

А Артем Кнопік народився й виріс у селі Дяківка, що теж у Буринському районі.

З дитинства він виступав на сцені сільського будинку культури, яким майже все своє трудове життя завідує його батько – знаний далеко за межами Буринщини Віктор Кнопік.

Виконаннями пісень він багато років радував, радує і буде радувати глядачів як Буринщини і Сумщини, так і України.

Уже опанував сцену й наймолодший із творчого роду Кнопіків – Данило, онук Віктора Івановича.

Якщо дещо перефразувати відоме народне прислів’я, то – «Талановитому роду ніколи не буде переводу…».

Це, безсумнівно, стосується творчої родини Кнопіків із Дяківки…


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.