Воскресенка відсвяткувала День села

Традиційне свято, започатковане багато років тому − День села − відсвяткували жителі Воскресенки, повідомив сайт buryn-miskrada.gov.ua

День народження села – це свято його жителів, всього народу, який зберігає і шанує свої традиції і поважає історію.

У програмі з 10 години на місцевому стадіоні відбулися спортивні змагання з волейболу між командами с. Воскресенка, м. Буринь, с. Успенка та с. Жуківка.

За результатами напруженої гри 1 місце вибороли господарі, 2 місце – команда м. Бурині, 3 місце – с. Жуківка.

Всі переможці були нагороджені кубками та грамотами від Буринської міської ради та отримали винагороди від Воскресенського старостинського округу.

Офіційну частину святкувань о 15 годині відкрив вітальним словом в. о. старости Сергій Гніденко.

Він висловив подяку всім жителям села за участь у вирішенні важливих для громади питань та щиру вдячність за допомогу в організації свята міському голові Віктору Ладусі, Сластьону Р.М. – директору ПСП «Слобожанщина Агро», Гусаку А.І. – директору ФГ «Діброва», Стебі І.Г. – директору ФГ «Стеба» та приватному підприємцю Захаренко Г.М.

Слова привітання лунали і від директора ПСП «Слобожанщина Агро» Романа Сластьона, який завітав на свято і побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, добробуту та процвітання селу та його жителям.

На святі вручили подарунки діткам, які народилися і проживають на території Воскресенського старостинського округу, молодим сім`ям: Подоляк Миколі та Катерині – з народженням доньки Вікторії; Кубрак Вадиму та Віті – з народженням сина Кіріла; Головко Ігорю та Юлії – з народженням доньки Вікторії.

Поздоровили на вручили пам’ятний подарунок ювіляру Бикову Сергію В’ячеславовичу, який цього дня святкував своє 45-тиріччя.

Слова шани звучали також на адресу найстаршої жительки села Медведєвої Єлизавети Савостьянівни, яка нещодавно відзначила свій 100 річний ювілей.

Усіх присутніх пригощали морозивом. Гостям свята сподобався смачний куліш, який приготувала Валентина Подоляк, частували ним Ніна Бондаренко та Тетяна Захаренко.

Від ПСП «Слобожанщина Агро» також всі отримали солодкі подарунки.

Чудовий концерт та багато позитивних емоцій подарували глядачам запрошені гості – колоритні та позитивні солісти Сумської обласної філармонії, а також виступи учасників художньої самодіяльності та аматорів сцени Воскресенського СБК.

Під час святкувань діти мали змогу безкоштовно розважитись на гірці та батутах та брати участь в інших розважальних заходах...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.