Драйвовий настрій літнього свята у місті Буринь

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі КУЛЬТУРА, 23 червня 2018 року, напередодні Дня молоді, біля Буринського районного будинку культури, відбулося масове гуляння з нагоди цього літнього, одного з найсвітліших та найвеселіших, свят.

До привітального слова ведуча свята Олена Ларінцева запросила Буринського міського голову Віктора Ладуху. Він привітав усіх з Днем молоді та побажав всім гарного настрою та чудового відпочинку.

А потім присутні переглянули велику концертну програму, яку підготував сумський колектив «Творческий союз «ЛюДи»», котрий завітав до Бурині на запрошення міської ради.

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали солістів Ольгу Штику, Олександра Кліща, Наталію Цигвінцеву, акордеоніста Артема Усенка, жонглера Олексія Ісамухамедова.

До душі прийшлися запальні танці, які виконували Владислав Падалка та Роман Мартиненко.

Звук, світлове та технічне забезпечення підготував Євген Котляров. Організатори і керівники цього феєричного дійства: Людмила Чеботар та Дмитро Тецький.

Городяни весело провели кілька вечірніх годин.

Не завадили святкуванню навіть примхи природи у вигляді дощу. Найменше дощ, мабуть, дошкуляв дітлахам, адже вони не тільки «купали в оваціях» артистів, а ще й хвацько витанцьовували та підспівували солістам.

Присутні, окрім перегляду концертного дійства, були запрошені на танцювальну програму, а ще зустрілися з друзями і знайомими, посмакували різноманітними стравами, які пропонували торгові заклади та отримали заряд літніх позитивних емоцій, принаймні до найближчих свят – Дня Конституції та свята Івана Купала.

Світлина Марини Біркун.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.