У Бурині відбувся «казковий» звіт драматичного колективу

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі КУЛЬТУРА, сьогодні, 6 червня 2018 року, Буринський районний будинок культури гостинно запросив маленьких городян на повчальну, веселу і цікаву казкову виставу.

Це свято гарного настрою підготував зразковий аматорський драматичний колектив районного будинку культури (керівник Вікторія Рябоконь), тим самим звітуючи про свої успіхи, творчі досягнення та здобутки.

Юним глядачам була показана казка «Качечка Крячечка». До казкового лісу дітей провела Казкарка (Наталія Сомова), а потім почався коловорот пригод головних персонажів: каченятка Крячечки (Ярослава Кравцова), цуценяти Гаврюші, він же Гавгустин (Тимофій Хрокало), та Пані Фокс, а по простому – лисички (Аня Профір). Звичайно ж, не зважаючи на всі підступні хитрощі Лисиці, перемогла щира дружба, вірність і чесність. Саме такі якості і намагалася прищепити ця повчальна історія.

Після гучних схвальних оплесків молодим акторам для завершального штриху позитивного настрою присутнім подарували пісенні твори Настя Кулик, яка виконала пісню «Выше солнца», Вероніка Головко, у виконанні якої прозвучала пісня «Вітаємо», Софійка Романенко з піснею «Міс» та Аріна Лісогор з композицією «Маленька любов» (керівник Наталія Ганькіна).

Танцями глядачів порадував зразковий аматорський хореографічний колектив «Перлина» районного будинку культури (керівник Олена Ларінцева).

Над сценографією заходу працювали методист Денис Ларінцев, завідуюча художньою частиною зразкового аматорського драматичного колективу Світлана Головченко та учасники її любительського об’єднання «Умілі рученята».

Музичне оформлення цього дійства підготував звукооператор Дмитро Кривопишин, а мультимедійне забезпечення заходу створила народна аматорська кіновідеостудія «Формат» районного будинку культури (керівник Олександр Ігнатенко).

Юні дарування отримали в нагороду за свою творчу працю солодкі подарунки від сектору з питань молоді та спорту районної державної адміністрації (завідувач Олексій Яровий) та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді районної державної адміністрації (директор Олег Гайдуков).

Час, проведений з казковими героями, додав дітлахам літнього настрою та різнобарвних емоцій, розповіла БіЖ художній керівник Буринського районного будинку культури Марина Біркун.

Світлина Ілони Ігнатенко.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.