«Буринська масляна-2018» відбулася… (відео)

Про її святкування в розділі «Культура» розповідав наш інтернет-портал «БУТТЯ і ЖИТТЯ».

Отож, хто не скуштував млинців упродовж тижня, мав останній шанс поласувати ними учора, в суботу.

17 лютого 2018 року біля Буринського районного будинку культури з самого ранку вже було багатолюдно та гамірно.

Саме тут відбулася виставка декоративних птахів та домашніх тварин, відвідувачі якої розширили своє уявлення про красу і різноманітність тваринного світу та мали змогу придбати уподобані експонати цієї живої виставки.

А в будинку культури проходила виставка виробів вихованців будинку дитячої та юнацької творчості Буринської об’єднаної територіальної громади та проведення майстер-класів з паперопластики та бісероплетіння.

А на центральній площі міста грала весела музика, лунали пісні, смажились шашлики, варився польовий куліш та інші українські національні страви.

Протягом усього святкування на прикрашеній сцені відбулося справжнє театралізоване дійство, де основну частину проводили представники евент-агенції «Vi Vat!», яких запросила до співпраці Буринська об’єднана територіальна громада. Голова Буринської ОТГ Віктор Ладуха привітав всіх із святом.

Чимало було різноманітних розваг, і кожен міг знайти для себе щось цікаве: від спортивних змагань до веселих конкурсів, безпрограшної лотереї, майстер – класу із розпису імбирних пряників.

Наймолодші глядачі мали змогу зробити фото із величезними м’яким другом та розмалювати свої щічки аквагримом.

Аматори сцени районного будинку культури разом із учасниками художньої самодіяльності сільських будинків культури підготували цікаву концертну програму.

Свої чарівні пісні, гуморески, творчі вітання дарували присутнім: переможець обласного конкурсу художньої самодіяльності від ІМК «Слобожанщина аграрна» «З повагою до людей та землі» вокальний ансамбль «Пісківчани» Пісківського СБК, керівник Галина Карпенко, квартет «Воскресенські посиденьки» Воскресенського СБК, керівник Людмила Краснянська, гуморески читали Володимир Краснянський та Назар Іванченко з Воскресенського СБК, жіночий вокальний ансамбль Дичанського СБК, керівник Тетяна Соколенко, солісти В’ячеслав Колосов, Наталія Зайченко та Віктор Кнопік з Дяківського СБК, дипломантка районного фестивалю-конкурсу «Зірки, на сцену!» Юлія Бугара (Успенський СБК), народний аматорський ансамбль народної пісні «Успенський ярмарок» Успенського СБК, фольклорний колектив «Співаночка» РБК, керівник Катерина Ігнатенко, народний аматорський вокальний чоловічий ансамбль РБК, керівник Андрій Козирь, дует у складі Анни Бурлаки та Яни Яцун, лауреат І премії Міжнародного конкурсу пісенної творчості «Мелодії вічності», володар Почесної відзнаки «Кращий аматорський колектив» обласної культурно-мистецької акції «Мистецькі сходи» народний аматорський ансамбль «Троїсті музики», керівник Світлана Головко, сімейний дует у складі Юлії Пролетарської та Яни Сірої. Виступали на сцені й запрошені гості – вокальний колектив «До-Мі-Соль-ка» Конотопського центру дитячо-юнацької творчості (керівник Юлія Гланц).

Порадував буринців та гостей і гурт «Тінь Сонця».

Втім, про все це та про інші аспекти проводів зими та зустрічі весни можна дізнатися ще більше, переглянувши відео КINO-VIDEO STUDIA FORMAT Олександр Ігнатенко.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.