Народний артист України Анатолій Мокренко, який родом з Тернів, відзначив свій 85-річний ювілей

Недригайлівщина – земля, яка гордиться своїми видатними людьми, своєю чарівною, привабливою природою, своєю історією.

Це земля – багата своїми віковими традиціями, мовою, народними піснями, які передаються з роду в рід, з покоління в покоління. Це справді поетичний і пісенний край. Саме Недригайлівські простори виростили так багато видатних та талановитих людей.

Неабиякою гордістю для нас є наш земляк – народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Григоровича Шевченка, засновник фестивалю сільських дитячих хорових колективів «Співаймо разом», – Анатолій Мокренко, який вболіває за духовне відродження як всього українського народу, так і свого рідного краю!

22 січня 2018 року Анатолій Юрійович відсвяткував своє 85-річчя.

У Недригайлівській центральній районній бібліотеці відбувся ювілейний вечір «Божий дар митця», присвячений 85-річчю нашого видатного земляка.

Від представників влади на цьому теплому заході побував заступник голови Недригайлівської райдержадміністрації Ігор Борисовський, який особисто знайомий і має дружні стосунки з Анатолієм Мокренком.

Вірний син свого народу, син української землі, він віддає серце і розум справі, яку безмежно любить. І як співак, і як діяч культури, і як цільна особистість – це людина високого мислення і щедрої душі. Ту правду, яку він несе через професійну діяльність та свою громадянську позицію не змити ні з душі, ні з обличчя, бо нею живе його людська сутність.

85 років – таким багатством не кожен може похвалитися! Ювілей мудрості, життєвого досвіду і цінних знань. Хочеться побажати ювіляру натхнення жити, наповнюючи своє серце найкращими емоціями! І, звичайно ж, щоб завжди в цьому повністю підтримували самі близькі люди! Радості, умиротворення, відмінного самопочуття і ще довгих років життя.

Ми дякуємо нашому шановному земляку, за творчість, активну життєву позицію, мистецький авторитет і багатий професійний досвід є взірцем для колег, студентів, молоді.

По закінченню заходу кожен присутній був запрошений відвідати Недригайлівський краєзнавчий музей, де працівниками закладу організована виставка до ювілею Анатолія Мокренка, повідомила на своїй сторінці «Недригайлівська рда» в facebook.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.