Які потяги довезуть жителів Бурині та Путивля на відпочинок…

...Сезон відпусток розпочався. І тепер можна розповісти якими потягами жителі Бурині та Путивля зможуть доїхати на відпочинок.

Почнемо із «західного» напрямку.

До Львова,Славського, Воловця, Ужгорода можна доїхати щоденним потягом №45/46 Ужгород-Лисичанськ. Відправлення із Бурині - 18.30, Прибуття до Львова -8.07, Ужгород - 14.23.

«На моря» можна доїхати:

1) щоденним потягом №99/100 Мінськ-Новоолексіївка (з групой причіпних вагонів до Бердянська, потяг формування Білоруської залізниці) до Мелітополя (а далі автобусом до Кирилівки), Новоолексіївки (далі автобусом до Геніческа), Бердянська. Відправлення із Бурині -19.44. Прибуття у Мелітополь - 8.25, Новоолексіївка - 9.52 Бердянськ - 11.50.

2) до Одеси - потягом №213/214 Суми-Одеса, по непарних числах. Відправлення із Бурині - 21.44, прибуття до Одеси -11.07

3) до Миколаєва, Херсона - щоденним потягом 775/776 Харків-Київ, де є група причіпних вагонів. Відправлення із Бурині - 02.05.

Прибуття до Миколаєва - 13.41, Херсон - 14.27).

Квитки на потяг, що прямує з боку Мінська (99/100) придбати можна тільки у касі. На інші (в т.ч і на 99/100, при слідуванні із Новоолесіївки, Бердянську - через систему https://booking.uz.gov.ua, повідомив завідувач кафедри економіки і управління КІ СумДУ, експерт з транспорту Дмитро Власенко.

На світлині: станція Путивль, що в місті Буринь.

Фото Юрія Середи.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.