Шахрайки «оформили» жінці субсидію… на 6 тисяч гривень

84-річнва жінка довірливо впустила до своєї оселі зловмисників, які, назвавшись соціальними працівницями, запропонували на дому оформити субсидію. А коли гості пішли, пенсіонерка виявила зникнення великої суми грошей. В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження і розшукують крадійок.

Зі слів потерпілої, вдень в її двері постукали дві смугляві жінки. Вони назвались соцпрацівницями та попросили увійти в середину. Одна залишилась біля дверей, інша зайшла в кімнату з господаркою та почала розповідати про нові правила оформлення субсидії. Після чого запропонувала написати відповідну заяву. Жінка погодилась.

Під час розмови гостя показала купюри начебто нового зразку і попросила бабусю показати гроші, які в тієї є в наявності. Бабуся принесла з кімнати сумку з гаманцем, а потім присіла за стіл написати запропоновану заяву. Коли візитери пішли, виявила зникнення з гаманця своїх шести тисяч гривень.

Жінка зрозуміла, її постійно відволікали, аби викрасти гроші.

Уполіції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України .

Вживаються заходи щодо розшуку зловмисниць.

Правоохоронці вкотре звертаюсь до громадян з проханням, не довіряти незнайомцям, не впускати їх до своїх осель під жодним приводом, а про всіх підозрілих осіб у вашому будинку, домі, одразу повідомляти до поліції, звертається Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.