За надання в оренду техніки директор комунального підприємства отримав 70 тисяч гривень неправомірної вигоди

Сьогодні, 20 лютого 2019 року, оперативники управління захисту економіки в Сумській області Нацполіції, слідчі ГУНП в Сумській області за процесуального керівництва прокуратури Сумської області затримали комунальника під час одержання чергового «траншу».

63 тисячі гривень вилучили правоохоронці, які одержав директора комунального підприємства Лебединської міської ради «Комбінат благоустрію» у якості неправомірної вигоди.

Напередодні було задокументовано факт отримання ним 7 тисяч гривень.

Загалом за надання в оренду техніки, що належить КП, посадовець отримав 70 тисяч гривень.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст. 208 КПК України.

Санкція статті ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.