На Буринщині шахрай украв 23 тисячі гривень...

Жертвою злочинця стала 81-річна жителька Буринського району...

Під виглядом працівника «Укрпошти» він обібрав стареньку на 23000 гривень.

Працівникам Буринського відділення поліції, які прибули за викликом. потерпіла пояснила, що в двері її будинку постукав невідомий чоловік, який назвався представником «Укрпошти».

Він почав пояснювати, що треба терміново поміняти гроші на нові. Начебто «старі» знеціняться.

Довірлива бабуся пішла до сараю, де в неї була схованка, дістала 23 тисячі гривень, і протягнула чоловікові.

Той забрав її гроші і віддав пачку купюр номіналом по 500 гривень, які бабуся знову понесла до схованки.

Обман викрився наступного дня, коли до пенсіонерки прийшов соцпрацівник.

Та похвалилась, що вчора поміняла гроші. Працівник соцслужби попросив показати йому купюри.

«Нові», звисайно ж, виявились фальшивкою.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 190 ч.1 (Шахрайство).

Вживаються заходи щодо розшуку шахрая.

А правоохоронці вкотре попереджають громадян не буди занадто довірливими.

І пам’ятати, що жодної грошової реформи в країні не проводиться. Якщо ж вона і розпочнеться, то тільки після проведення широкої роз’яснювальної роботи у засобах масової інформації.

Як що ж вам пропонують обміняти гроші, знайте – це шахраї, тож негайно викликайте поліцію, радить Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.