Виконуючою обов’язки міністра аграрної політики та продовольства призначено Ольгу Трофімцеву, яка народилася в селі Нечаївка, що на Сумщині

Кабінет міністрів звільнив виконувача обов’язків міністра аграрної політики та продовольства Максима Мартинюка. Замість нього виконувати обов’язки тепер буде Ольга Трофімцева.

Нова виконувачка обов’язків міністра Ольга Трофімцева до 6 лютого працювала першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.

Ольга Василівна Трофімцева народилась 6 липня 1976 року в селі Нечаївка Сумської області.

У 1999 році отримала вищу освіту у Національному аграрному університеті України за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

6 липня 2012 року присуджено науковий ступінь Ph.D. у галузі аграрної політики – Dr. rer. agr. (доктор аграрних наук), Університет ім. Гумбольдта, м. Берлін.

1999 – 2002 роки – викладач з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та аграрної політики в Національному аграрному університеті України, м. Київ.

1999 – 2001 роки – координатор магістерських програм та заступник Директора Інституту магістерських програм Національного аграрного університету України, м. Київ.

2001 – 2002 роки – помічник Проректора з міжнародних відносин Національного аграрного університету України, м. Київ.

2002 – 2005 роки – докторант кафедри аграрної політики, Університет ім. Гумбольдта, м. Берлін.

2005 -2006 роки – Науковий співробітник кафедри аграрної політики, Університет ім. Гумбольдта, м. Берлін.

2006 – 2007 роки – Асистент проектів, компанія AbiTEP GmbH, м. Берлін.

2007 – 2008 роки – Асистент проектів, компанія Wegweiser GmbH, м. Берлін.

2008 – 2011 роки – приватний підприємець.

2011 – 2012 роки – Ключовий експерт з питань національної стандартизації та гармонізації, Німецька Асоціація Молочної Промисловості.

2013 – 2014 роки – Керівник офісу, компанія Agrotechnika GmbH, м. Берлін.

2014 – 2015 роки – Ключовий експерт з питань національної стандартизації та гармонізації, Німецька Асоціація Молочної Промисловості.

Січень - серпень 2016 року – Керівник проекту Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства Федеративної Республіки Німеччина «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках Повної та Всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю (ПВУВТ) між ЄС та Україною».

8 вересня 2016 року призначена на посаду Заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від від 06 лютого 2019 р. № 43-р тимчасово покладено виконання обов’язків Міністра аграрної політики та продовольства України.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.