Лісгоспи Сумщини є одними з кращих в Україні

Сьогодні, 14 вересня 2018 року, у Сумській обласній філармонії з Днем працівників лісу вітали трудовий колектив Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники Сумщини гідно представляють наш край на карті держави.

На цьому під час урочистостей наголосив перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль.

За обсягами реалізації продукції, сплатою податків Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства – серед лідерів в Україні, а за лісоресурсним потенціалом, площею земель, які перебувають у постійному користуванні, – у першій десятці, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Лісова галузь Сумщини базується на міцному фундаменті, сплаві професіоналізму та молодечого запалу, бажанні працівників добре робити справу, якій присвятили свої життя. Постійне зростання площ лісових насаджень, економічні показники – яскраве тому підтвердження. Що й казати, до кінця року управління лісового та мисливського господарства планує перерахувати до бюджету 500 млн грн. Та найголовніше – від вас залежить майбутнє прийдешніх поколінь. Однак знаючи, як ви вмієте працювати, на які результати націлені, ми можемо бути певні: наше майбутнє – в надійних руках», – зауважив Анатолій Річкаль.

До слова, серед нагороджених Сумською обласною радою – Олександр Бугай (Охтирське лісове господарство), Анатолій Дощин (Шосткинське лісове господарство), Раїса Жукова (Піщанське лісництво Сумського лісгоспу), Олексій Курінний (Литовське лісництво Тростянецького лісового господарства), Анатолій Омельченко (лісгосп Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства), Олександр Посошенко (Кролевецьке лісомисливське господарство).

Особливо щиро раділи присутні в залі за директора ДП «Свеське лісове господарство» Олега Закусила, який отримав Почесну грамоту Верховної Ради України.

Анатолій Річкаль подякував лісівникам за високу фаховість, господарське ставлення до улюбленої справи і повсюдне прагнення розвиватися.

А ще побажав їм щастя та здоров’я…

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Сумської обласної державної адміністрації Вадим Акпєров теж привітав працівників лісового та мисливського господарства Сумщини із професійним святом, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної державної адміністрації.

«Вам випала непроста місія – збереження справжнього скарбу – лісу, його відновлення та раціональне використання, – говорив Вадим Акпєров. – Сумські лісгоспи сьогодні – серед найкращих в Україні. Продукція лісогосподарських підприємств Сумщини користується популярністю як в Україні, так і далеко за її межами».

Зокрема, за 8 місяців цього року лише до обласного та місцевих бюджетів спрямовано майже 90 мільйонів гривень.

Вадим Акпєров вручив кращим лісівникам почесні грамоти Кабінету Міністрів та голови Сумської обласної державної адміністрації.

Привітав працівників держлісгоспів з професійним святом і начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Чигринець.

На світлині: лісівники Сумщини.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.