На ковзанці в селі Мазівка грають у хокей та відпочивають…

У селІ Мазівка, що в Путивльському районі, є де покататися на ковзанах і пограти в хокей…

«Заливаємо ковзанку в Мазівці вже 6 чи 7 років поспіль, перші 2-3 роки я робив це сам, дивилися як на дурника. Люди елементарно не знали що це і з чим його їдять. На початку ковзанів було буквально 2 пари на село, наразі майже кожна дитина в школі має власні.

Починалося це з маленького шматочка льоду біля школи, нині ж виросло до розмірів близько 2000 метрів квадратних.

Цього року ми вперше успішно залили ковзанку за 4 доби безперервного лиття води. Хочу сказати, що неймовірно вдячний людям, за те, що ми робимо прогрес у згуртованості та якості роботи на результат!

Дійсно (розписаний графік) мазівці почергово заливали цей лід, і ми справді вже схожі на здатних творити своє життя. Дуже дякуємо дітям та батькам за всі зусилля, воно того варте!

Дуже приємно, що вкотре за власною ініціативою допоміг Агротрейд Agrotrade ТОВ «Агріпорт-Норд» ТОВ «Мир-12» в особі Володимира Миколайовича Воронова! Окрім вкатування снігу, техніка компанії зробила дітям велику льодяну гору! До гарного дуже швидко звикаєш, зараз навіть уявити собі важко як ми це все намагалися робити з лопатою і шлангом в руках кілька років тому...

Читав десь в мережі, що в Путивльському районі цього року кататися на ковзанах ще можна буде в центрі Путивля. Наша ж ковзанка повністю готова приймати гостей, вже наступного тижня в нас День Здоров’я, традиційно підготуємо вам відео-звіт. Запрошуємо кататися! Усім добра!», – написав на свій сторінці в facebook Валерій Озаренко.